Juliol 2013 – Stop and Go

Juliol 2013 – Stop and Go

Fa poc més d’un mes que no actualitzo la web, així que el d’avui resumirà el que he fet des del final de MonegrosMan fins a final de juliol

Vaig acabar el juny molt content amb com estava anant la temporada, gran resultat en el debut en Marató, millores en les tres disciplines en els triatlons Sprint i Olímpic, i un debut amb èxit a la mitja distància. Però també el vaig acabar un poc cansat de totes les hores d’entrenament acumulades des del setembre des d’on casi no he parat, així que vaig decidir agafar-me 2 setmanes de “vacances” per recuperar forces. Vacances entre cometes perquè vaig seguir entrenat però per sensacions i només si em venia de gust.
Després d’aquesta aturada, per poder agafar arrencada i preparar el millor possible l’Extrememan Menorca (Objectiu nº1 de la temporada) juntament amb el pas a horari continu a la feina m’està costant molt la natació, em noto lent i poc motivat, he perdut un poc de fons i xispa correns (però no em preocupa, ja ho recuperaré) i estic gaudint com mai a sobre la bici (sector on vaig patir més a Monegros).
Activitats destacades i competicions:
  •  Pujada a Montserrat (30-06-2013): Sortida organitzada per Tomas Domingo, on vam pujar Vacarises i després Montserrat baixant per Marganell, a arribar un altre cop a Monistrol de Montserrat, on portavem 100km vam agafar el tren fins a casa.
  • Triatló de la Vila (14-07-2013): 6 dies després de tornar de Sant Fermin, tenia el triatlo que més mandra m’ha fet participar, es el que passa per apuntar-te a proves amb 4 mesos d’antelació, però un sprint em semblava poc i sincerament no em feia moltes ganes, però el dia de la cursa a fer-ho el millor possible, natació sense neoprè, handicap important amb el meu nivell de natació i recuperar alguns llocs a la part de bici, i fent un molt bo sector a peu (20 millor parcial) per acabar el 121 amb una gran millora respecte a l’edició anterior.
  • Travessa Cala Viola – Illa des Porros (20-07-2013): Aprofitant que anava a Menorca per una boda, em vaig apuntar a aquesta travessa que s’organitzava. 2.070 m fets a “Sa nitja” platja propera a Fornells que te un illot a 2 km de distancia, amb unes barques ens van portar fins a la illa i nadant haviem de tornar fins a la platja. Vaig sortir tranquil ja que estavem realment lluny, intentant nedar llarg i no perdre la referència de la linea recta que m’havia marcat amb les muntanyes del fons. als 500 metres m’entra aigua a les ulleres i paro per buidar-les i fer ventosa. En aquest moment ja tenia la sensació de nadar totalment sol, però quan paro veig que tota la gent s’ha desviat a l’esquerra, jo anava recte però els altres evitaven el vent, no em preocupo ja que no vaig a per marca i segueixo nadant quan veig una medusa, uuff, esperem que sigui una que s’ha perdut … però no, hi havia just al mig del recorregut un petit banc de meduses, deixo de nedar tranquil i be, per anar mirant de no trobar-me amb cap medusa, el vespre tinc una boda i a més soc el xofer, no puc anar marcat. Entre l’error en el recorregut i això faig un temps dolent arribant dels últims, però arribant :-)
  •  BcnSwim (28-07-2013): igual que a la Vila feia uns mesos que estava apuntat a aquesta travesa que consistia en una volta de 2.500m en un circuit, però el dia anterior vaig sortir amb bici fins el pantà de Foix amb tota la calor, fent la meva tirada més llarga amb bici sumant un total de 128 km, tenia les cames com pedres i l’esquena un poc tocada de les hores a sobre la bici, això sumat a que l’Olga tampoc es va trobar massa bé el dissabte vam decidir no participar i aprofitar el diumenge per descansar. Primera cursa que no em presento, però crec que es el millor que podia fer, m’han dit que l’aigua estava molt moguda i que no havia estat una travessa agradable.
Amb això a seguir entrenant, fent alguna competició per no perdre ritme (Cursa de 10k de Sant Climent de Llobregat, Aquatló de Cala Galdana …), mirar d’aprofitar les 2 setmanes de vacances laborals per anar a nedar a Son Saura, La Vall, on l’aigua no es verda, sortides amb bici, provar el circuit del EMM. i fer camí de cavalls (l’objectiu de la volta a Menorca haurà d’esperar, però alguna etapa la faré).