Darrera Setmana per l’Extrememan

Darrera Setmana per l’Extrememan

Aquest any havia planificat la temporada en 2 parts, amb un objectiu molt clar a cada part.

La primera part era la de cursa a peu (o running) com diuen els modernillos va resultar ser un èxit assolint l’objectiu (Marató BCN) amb nota.

Falta menys d’una setmana per intentar assolir l’objectiu de la part de triatló (Extrememan Menorca), la feina està feta, he estat constant y he entrenat el que calia, per fer un bon paper i passar-ho bé.

Preparar un half que es celebra el setembre es complicat ja que les tirades llargues es concentren a l’agost amb la calor que fa i s’han de combinar amb les vacances que tot i que hi ha més temps, també hi ha més compromisos que s’han de gestionar.

Finalment crec que arribo casi al màxim de les meves possibilitats actuals. Millorar la natació es cosa de tècnica i temps, estic bé a la bici i la part de córrer tot i no estar com el març/abril serà el meu millor parcial.

Només queda alimentar-se bé aquesta setmana i esperar que el temps acompanyi.

La prova comença a les 7:30 a fornells, us convido a tots a venir a gaudir d’una jornada de Triatló i recordar-vos que en els moments en que les forces comencen a fallar son els ànims de les gent els que ens fan donar una mica més.