Planificació 2014

Planificació 2014

Ja fa dues setmanes que L’Extrememan va posar punt i final a la temporada, des de llavors he fet la mitja de Sant Cugat, i la mitja de muntanya de Collserola, aquesta setmana una cicloturística per Ripoll i la que ve mitja del Mediterrani. Per tant de descansar res :-D . Abans de descansar toca la Marató de València, inicialment la intenció es baixar de les 3h, els entrenaments de les pròximes setmanes indicaran si es possible o si ho haure d’intentar més endavant.

He aprofitat aquests dies que la federació Catalana de triatló ha publicat el calendari per planificar la temporada que ve.

El 2014 hauria de ser l’any que m’acostumi i agafi experiència en la mitja distancia, per tant la intenció es fer 3 o 4 proves en aquesta distancia. Sense deixar de banda les curses atlètiques de llarga distancia que tant m’agraden.

Amb tot aquests ingredients el calendari comença a agafar forma:

-          Gener i Febrer : preparació de la temporada, alguna mitja, algun duatló,

-          Març: Cursa de fons, encara no he decidit quina, les opcions que més m’atreuen son les de trail (Volta  a     Formentera, Vall del Congost, White Cliffs 50) ja que no hauré d’entrenar a ritmes tant forts com en una marató d’asfalt (Barcelona, Roma).

-          Abril : Terres de l’Ebre

-          Maig: Half Calella

-          Juny: En principi Zarautz , si l’economia no ho permet Banyoles

-          Juliol i Agost : Sense competició

-          Setembre: Berga

-          Octubre: Descans

-          Novembre i Desembre: pretemporada. ¿Marato?

No es un calendari fix, així com vagi avançant la temporada puc anar modificant-lo afegint (Picornell tours) o treien competicions però no crec que canviï molt.

Tot i haver-me preinscrit al Ultratrail Camí de Cavalls aquest any m’interessa més seguir millorant en el triatló de cara a un possible debut en distancia Ironman el 2015.